*Kapitel 23*

2.4K 88 22
                                    

Besked fra mig- FØRST OG FREMMEST, HOLY FUCKING SHIT! (jeg undskylder dybt for mit sprog) Men 10000 views på min bog? Det er rimelig syret, tusind tak! Nå men, jeg har en bog som i måske kunne læse hvis i ville, den hedder Geek. Den er værd at tjekke ud! ;)


Jeg vågner op og mærker med det samme den tunge vægt rundt om mig, jeg kigger ned og ser Luke's arm ligge beskyttende rundt om mig, jeg får et smil på læben. Han ligger fredeligt på siden og sover, hans mund er en lille smule åben og en hårlok er faldet ned i ansigtet på ham.

Han ser utrolig sød ud.

Jeg tøver lidt, men fjerner så hårlokken, hvilket resultere i han vender på sig. Jeg bider mig i læben, og rejser mig så stille jeg kan, så jeg ikke vækker ham. Jeg går hen og trækker det ene gardin fra, så solen ikke rammer ham lige i ansigtet. Jeg ser ud over byen, den er stor - og fantastisk smuk - men opdager hurtigt at jeg kun har bh og trusser på. Jeg vender mig om for at begynde min færd med at finde mit tøj, men jeg får istedet øjenkontakt med Luke som begynder at smile. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre, så jeg smiler til ham

"Godmorgen" siger jeg og spotter min hvide skjorte på gulvet, jeg går hen og tager den på, så jeg ikke føler mig komplet nøgen.
"Morgen" skjorten dækker halvdelen af min røv.
"Så nu er det officielt" siger han og ser på mig, jeg rynker brynene
"Hvad er officielt?" Spørger jeg og hopper op i sengen, så jeg sidder i skrædder stilling ved siden af ham og ser ned på ham.

"Nu er du ikke jomfru mere." Jeg smiler, han sætter sig op og kysser mig
"Må jeg spørge om noget?" Hvisker han, jeg bider mig i læben, nikker og kysser ham igen.
"hvad ville du sige hvis jeg spurgte dig ud på en date?" Han tager en hår tot om bag mit ører, Luke har ikke bluse på og får at være ærlig tænder det mig en smule.
"Uh-ha, den er sgu svær.." siger jeg og fortsætter "jeg er ret sikker på jeg ville sige ja" Han smiler glad, som en lille hundehvalp.

"Hvad siger vi til de andre" spørger jeg, han lukker en lille latter ud.
"Det er faktisk et godt spørgsmål"

"hvad med bare at sige det." siger han, jeg nikker

"og hvad med den date, må jeg få nogle detaljer?" spørger jeg

"du må vente og se" svarer han og rejser sig "vi må nok hellere gå ned for at spise morgenmad" han begynder at trække sine bukser på, mens jeg bare ser på, han fanger mit blik og begynder at smile. Han lyner bukserne og går op på sengen og kysser mig, jeg kysser ham igen og han pirrer mig ved at give slip.

"vi ses dernede" også snupper han sin t-shirt og får den på, på vej ud ad døren.

Der sidder jeg, helt mundlam, indtil jeg begynder at springe rundt som en over lykkelig lille pige, der lige har fået at vide hun må få et årsforbrug af slik og is. Jeg skal på date med Luke fucking Hemmings, jeg har mistet min mødom til Luke fucking Hemmings. Det er ikke fordi han er kendt.. Det er fordi, han får mig til at føle mig speciel, hvilket jeg ikke har følt mig som i..

Lang tid.

Jeg går hen til min taske med et stort smil på læben, jeg udvælger dagens sæt tøj som består af en floral crop top med lange ærmer og de shorts jeg havde på igår. Jeg danser nærmest ud på badeværelset og tænder for musikken, jeg står og danser, mens jeg gør mig klar.

Jeg børster mit hår igennem og begynder at børste tænder, mens jeg er fastbesluttet på at synge med på Good For You, selvom min mund er fyldt med tandpasta. Jeg propper maskare på øjenvipperne og en lipgloss og så spurter jeg ud får at tage min mobil, jeg ringer til Sara. Hun tager den ikke, så jeg prøver igen, og til mit held, tager hun den lige efter jeg har trykket ring.

This is my life (5SOS) *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now