*Kapitel 26*

2.4K 103 32
                                    

Jeg ville spørge om det er okay, hvis jeg laver et synsvinkel fra drengene? Efterlad en kommentar om i stemmer for eller ej :) Jeg kan lige prøve det af i det her kapitel.

______________________

"Oh hell no, jeg skal ikke være først" siger Calum og kigger ud over kanten, men han trækker sig hurtigt tilbage igen og jeg kan praktisk taget se myrekrybende på hans bare ben. De har stået og diskuteret over hvem der skal hoppe først i ti minutter.

Jeg sukker.

"jesus, så gør jeg det" siger jeg og kaster hænderne op i overgivelse, de kigger lidt overrasket på mig - men så ser de på hinanden og trækker på skuldrene -

"kay" mumler Michael.

Det her var Michael's sindssyge ide.

Bungee jumping, også tør han ikke engang selv. Efter drengene havde en snak med Modest Management omkring 'the tour', fansene og mig. Altså hvad der skulle blive af mig. Deres manager, Matt, er bekymret for at jeg kommer til at distrahere dem for meget. Jeg forstår det ikke helt.

Jeg er bare en ven.

En ung mand i tyverne er ham der skal spænde én fast, han giver mig udstyr på så jeg er godt spændt fast, han strammer den en smule for hårdt nede ved underlivet så jeg det giver et lille sæt i mig.

"uhokay" siger jeg hurtigt, han smiler flovt og bider sig i underlæben

"undskyld"

LUKE'S SYNSVINKEL

Jeg kan ikke lide ham der giver Anna udstyret på, han ser alt for mandig ud. Jeg holder øje med hver evig eneste bevægelse han laver.

"okay, så hold dine hænder sådan her" siger han til hende og hjælper hende med at finde den rette arm position, han holder hendes arme ud til siden.

Jeez, skru lige charmen på Mr. Oh-så-romantisk-

Jeg leger lidt med min læbepiercing.

Hendes røv er virkelig fremhævet i det der udstyr, og jeg kommer til at stirre en lille smule da jeg fanger Mr. Oh-så-romantisk- i at kigge på hendes røv. Jeg skal lige til at gøre noget, jeg ved ikke engang hvad, da Ash holder en hånd på min bryst kasse får at stoppe mig.

"Luke." Han sender mig et gennemborende blik, jeg trækker vejret gennem næsen og bakker et skridt bagud.

"Klar?" spørger han og smiler, hun nikker og prøver at hype sig selv op ved at ryste lidt med armene. Han mumler nogle beroligende ord til hende. Der er faktisk ikke andre piger en Annastasia heroppe, hun er fucking skør.

"wuw" siger hun og kigger udover kanten.

Hun vender sig om og ser på os,

"tøsedrenge" også klemmer hun øjnene sammen og hopper bagud, vi kommer allesammen til at grine, man kan høre hun skriger hele vejen ned. Det giver et sug i maven, selvom det ikke engang er mig der hoppede.

Det her er jo for sindssygt.

Jeg kan ikke fatte vi faktisk gør det her.

"Omg, Mikey - hvad har du rodet os ud i? -" Michael ser ligeså chokeret ud som mig, han trækker uskyldigt på skuldrene.

Drengene og jeg skal have kameraer på hovedet, altså sat fast til sådan nogle hjelme, vi kommer til at ligne minearbejdere. Så vi kan annoncere vores tour på en cool måde, jeg bliver kun mere og mere nervøs.

En maskine begynder at hejse hende op igen, og få minutter efter dukker hun op - på hovedet -

Hun klukker og vinker til os, vi vinker tilbage og vi kommer med entusiastiske tilråb.

This is my life (5SOS) *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now