kapitel 16 - en aftale & en betingelse

1.1K 61 99
                                    

Jeg peger mod flokken af piger, og Theo ser derhen.

"Dem?" Han rynker på næsen.

"Jep."

"Og hvad er det du vil have mig til at gøre?" Jeg giver ham et opgivende blik. Jeg tror, at jeg har fortalt ham det sådan 500 gange efterhånden.

"Forfør dem, køb tyve smoothies og hæld dem ud over dem. Hiv dem i håret eller peg på dem med et våben. Du har frit valg på alle hylder," tilbyder jeg.

"Hvorfor gør du det ikke selv?" Han tager noget fra sin jakkelomme og rækker det til mig. Jeg ser på kniven med store øjne.

"Theo!" Jeg skubber hans hånd væk, så nogen der kommer forbi ikke ser den. "Du kan ikke bare trække en kniv frem lige pludselig."

"Teknisk set var det ikke lige pludselig, når vi snakkede om våben."

"Fucks sake, de gjorde min bil klam, okay? Alt jeg beder om er, at du hjælper mig med min hævn," jeg ser op i hans øjne med mine egne hvalpeøjne.

"De der øjne virker ikke på mig," han klapper mig kort på kinden. "Vi ses senere."

"Hvor skal du hen?" Mumler jeg.

"Bare rolig," han svinger sin taske højere op, "jeg klarer mig helt fint uden din bekymring."

"Jeg er ikke bekymret," mumler jeg. Han griner af mig og smiler.

"Hav en fortsat god skoledag, Violet."

"Fuck dig og hils Veronica."

"Skal jeg nok," råber han, fordi han allerede er nærmest hele vejen nede ad gangen. Jeg går videre mod kantinen, da en hånd griber fat om mit håndled. Før jeg ved af det, er jeg blevet hevet ind i et klasselokale. Døren smækker i bag mig, hvorefter jeg bliver presset imod den. Jeg trækker vejret hurtigt, imens jeg ser på Sawyer, som låser døren og giver mig sit skæve smil.

"Vi kan ikke blive ved, Conelly," fortæller jeg ham og lægger en hånd på hans bryst for at skabe en smule afstand imellem os.

"Selv en døv ville kunne høre, hvor meget du ikke har lyst til at stoppe," hvisker han og kysser min hals blidt. Jeg tager en dyb indånding og prøvet at stå fast.

"Tror du, at vi bare kan starte sådan et friends with benefits forhold?" Jeg skubber ham væk, og han bliver stående der, hvor han ender. Han ser direkte på mig, da han svarer: "Nej."

"Okay, mester ligefrem," griner jeg. Han tager et lille skridt tættere på mig, og da jeg ikke protesterer, tager han endnu et.

"Vi er ikke venner," han skubber en tot hår om bag mit øre og smiler. Jeg ser på smilehullerne og bider ned i min tunge. "Så mere hader-kinda-hinanden-men-kan-ikke-holde-sig-væk-alligevel-with-benefits?" Det får mig til at grine kort, men også til at ryste på hovedet ad ham.

"Det er en dårlig ide."

Sawyer lægger hovedet lidt på skrå. "Dårlige ideer er de bedste ideer." Sawyers ide om, hvad logik er, er tydeligvis ret så fucked up.

"Af en eller anden grund er jeg ikke enig."

"Bare en uge mere," hans ene hånd placerer sig på min hofte.

"Jeg fik hældt smoothie ud over min bil i går, fordi en pige så os sammen. Det er en ud af hvad? 500 piger på den her skole, som du har haft sex med?" Sawyer sukker frustreret.

"Siden hvornår er du bange for ligegyldige piger?"

"Åh tro mig, jeg er ikke bange. Jeg er sur, fordi det gik ud over min bil," jeg tager fat om kraven på hans ishockeyjakke og hiver ham tættere på. "En uge unfriends with benefits?" Sawyer nikker energisk.

The love game | ✓Where stories live. Discover now